VDAB loopbaan-cheques

Loopbaancoaching nog toegankelijker
dankzij VDAB Loopbaancheques

Dankzij de fijne samenwerking met De Talent Coach, een erkend loopbaancentrum, kan ik ook loopbaancoaching aanbieden met VDAB-loopbaancheques.

De Vlaamse overheid past dan een deel van de investering bij waardoor het traject nog toegankelijker wordt: €90 voor 7 uur loopbaancoaching.
Voor je eerste loopbaancheque betaal je €45 voor 4 uur loopbaancoaching. Als je na afronding hiervan nog wat dieper wil gaan, kan je ook een tweede loopbaancheque aanvragen, die is €45 voor 3 uur.

Heb ik daar recht op?

Als je aan deze voorwaarden voldoet, kom je hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor VDAB-loopbaancheques:
– Je bent al minstens 7 jaar aan het werk
– Je werkt deeltijds of voltijds, als werknemer of als zelfstandige
– Je woont in Vlaanderen of Brussel woont
– Je volgde de voorbije 6 jaar geen loopbaanbegeleiding volgde

Check alle info en voorwaarden hier. TIP: hou je Itsme of eID-reader bij de hand, dan kan je meteen inloggen om de loopbaancheques aan te vragen.

Hoe vraag ik VDAB loopbaancheques aan?

Klaar voor de eerste stap?

Contacteer me voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via video call of telefonisch.

Hierin leren we elkaar alvast een beetje kennen, bespreken we jouw loopbaanvraag en geef ik je meer uitleg bij mijn aanpak, de samenwerking met De Talentcoach en de VDAB-loopbaancheques.

Zij gingen je alvast voor

Jonas

Sportcoach – 32 jaar

Jolien is heel toegankelijk en (h)eerlijk in haar eenvoud. Elk stuk en elke laag van de persoon tegenover haar is belangrijk.

Door haar enthousiaste en bondige manier van werken, creëert ze de ruimte en de tijd om tussen de lijnen mee te lezen en mee te denken.

Kortom, dankzij Jolien zette ik de stap naar een nieuwe job waar ik volop voldoening uit haal.

Kristien

Ambtenaar – >50 jaar

Jolien is een toffe dame bij wie je direct op je gemak voelt. Ze luistert heel aandachtig, stelt de juiste vragen. Ze is heel open en respectvol in haar communicatie.

Niet alleen topics die met het werk te maken hebben, worden onder de loep genomen, maar ook je hobbies, je talenten,… worden bekeken.

Jolien helpt je hiermee terug te gaan naar jouw eigen kern, wat voor jou belangrijk is. Ik raad haar echt aan als coach.

Sandrine

Marketeer – 40 jaar

Jolien creëert meteen een veilige omgeving. Ze luistert heel aandachtig, filtert wat bruikbaar is en stelt de juiste vragen zodat ik zelf tot conclusies kon komen. Die inzichten zet ze dan na elke sessie om in concrete to do’s.

Ik hield van haar heel persoonlijke aanpak, zonder klef te worden.

Jolien is duidelijk een geboren coach! Een aanrader als je even nood hebt aan een professionele kompas.

Sinds de sessies met Jolien, koos ik voor een nieuwe weg, in lijn met mijn talenten én ervaring.

Betty

Ambtenaar – 30-40 jaar

Jolien zorgde ervoor dat ik bewust over een aantal zaken ging nadenken, niet alleen over welke job, maar ook over wat gedachten doen en hoe ik omga met bepaalde zaken. Dankzij Jolien weet ik beter wat ik wil maar ook wat ik niet wil.

Ze heeft me vooral een portie zelfvertrouwen gegeven wat enorm hielp toen ik haar contacteerde en mijn geloof in mijzelf wat kwijt was door omstandigheden op het werk.

Alleen al door onze gesprekken werd ik weer gelukkiger op het werk.

Het belangrijkste dat ik meeneem zijn mijn waarden, die moeten overeenstemmen met de organisatie waarvoor ik werk – of misschien in de toekomst solliciteer.

Wouter

Copywriter- 33 jaar

De coachingsessies met Jolien verliepen in een aangename, informele sfeer.

Jolien geeft je op een empathische manier de kans om je loopbaanverhaal te doen, zonder de focus op het topic van de sessie te verliezen. Op die manier is de aanpak tegelijk persoonlijk en doelgericht.

De methode is een combinatie van vaste oefeningen/opdrachten en ruimte voor je persoonlijke verhaal en input. Zo werk je toe naar een onderbouwde conclusie, waarbij je een goed beeld van je eigen talenten krijgt.

Jolien zorgt telkens ook voor een samenvatting achteraf, wat handig is om de belangrijkste punten van de sessies nog eens te overlopen

Klaar voor je eerste stap naar een duurzame loopbaan?

Contact Info

Let’s Chat