Duurzame groei
voor mensen en merken.

Met Cut the Cake consulting & coaching ga ik voluit
voor duurzame groei en authentiek leiderschap door
de unieke combinatie van marketing en coaching.

Op weg naar duurzaam merk-leiderschap

Cut the Cake consulting

In een tijd waarin consumentengedrag sneller verandert dan ooit, is het cruciaal om te bouwen op een solide en duurzame strategie.


Bij Cut The Cake staat de consument centraal. Ik help bedrijven sterke merken en campagnes te bouwen door data en inzichten te combineren met een goed onderbouwd buikgevoel en 15 jaar ervaring.

Aan de slag met je talenten

Cut the Cake coaching

Op zoek naar meer voldoening en balans in je werk?

Ik begeleid je graag naar jouw ideale loopbaan, in lijn met je talenten & waarden.

Ik focus voornamelijk op high potentials die hun werk op een duurzame manier willen integreren in hun leven.

Haal meer uit strategische workshops

Workshop-facilitatie

Een geslaagde workshop staat of valt met een goed voorbereiding en interactieve omkadering.

Mijn strategische aanpak gecombineerd met een stevige dosis creativiteit en optimisme kunnen jouw workshop naar een hoger niveau tillen.

Klaar voor jouw eerste stap naar duurzame groei?

Zij gingen je alvast voor

Jonas

Sportcoach – 32 jaar

Jolien is heel toegankelijk en (h)eerlijk in haar eenvoud. Elk stuk en elke laag van de persoon tegenover haar is belangrijk.

Door haar enthousiaste en bondige manier van werken, creëert ze de ruimte en de tijd om tussen de lijnen mee te lezen en mee te denken.

Kortom, dankzij Jolien zette ik de stap naar een nieuwe job waar ik volop voldoening uit haal.

Kristien

Ambtenaar – >50 jaar

Jolien is een toffe dame bij wie je direct op je gemak voelt. Ze luistert heel aandachtig, stelt de juiste vragen. Ze is heel open en respectvol in haar communicatie.

Niet alleen topics die met het werk te maken hebben, worden onder de loep genomen, maar ook je hobbies, je talenten,… worden bekeken.

Jolien helpt je hiermee terug te gaan naar jouw eigen kern, wat voor jou belangrijk is. Ik raad haar echt aan als coach.

Sandrine

Marketeer – 40 jaar

Jolien creëert meteen een veilige omgeving. Ze luistert heel aandachtig, filtert wat bruikbaar is en stelt de juiste vragen zodat ik zelf tot conclusies kon komen. Die inzichten zet ze dan na elke sessie om in concrete to do’s.

Ik hield van haar heel persoonlijke aanpak, zonder klef te worden.

Jolien is duidelijk een geboren coach! Een aanrader als je even nood hebt aan een professionele kompas.

Sinds de sessies met Jolien, koos ik voor een nieuwe weg, in lijn met mijn talenten én ervaring.

Betty

Ambtenaar – 30-40 jaar

Jolien zorgde ervoor dat ik bewust over een aantal zaken ging nadenken, niet alleen over welke job, maar ook over wat gedachten doen en hoe ik omga met bepaalde zaken. Dankzij Jolien weet ik beter wat ik wil maar ook wat ik niet wil.

Ze heeft me vooral een portie zelfvertrouwen gegeven wat enorm hielp toen ik haar contacteerde en mijn geloof in mijzelf wat kwijt was door omstandigheden op het werk.

Alleen al door onze gesprekken werd ik weer gelukkiger op het werk.

Het belangrijkste dat ik meeneem zijn mijn waarden, die moeten overeenstemmen met de organisatie waarvoor ik werk – of misschien in de toekomst solliciteer.

Wouter

Copywriter- 33 jaar

De coachingsessies met Jolien verliepen in een aangename, informele sfeer.

Jolien geeft je op een empathische manier de kans om je loopbaanverhaal te doen, zonder de focus op het topic van de sessie te verliezen. Op die manier is de aanpak tegelijk persoonlijk en doelgericht.

De methode is een combinatie van vaste oefeningen/opdrachten en ruimte voor je persoonlijke verhaal en input. Zo werk je toe naar een onderbouwde conclusie, waarbij je een goed beeld van je eigen talenten krijgt.

Jolien zorgt telkens ook voor een samenvatting achteraf, wat handig is om de belangrijkste punten van de sessies nog eens te overlopen

Waar wacht je nog op?

Contact Info

Klaar voor een babbel?

contacteer me voor meer info
of om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.